Om uw woonhuis of werkomgeving aangenaam te maken is behangwerk zeker aan te raden.

Met name de recente ontwikkeling van het decoratieve behangwerk opent voor u een effectieve manier om uw ruimtes binnen van een fraai uiterlijk te voorzien. Voor elk wat wils.

Mocht u advies bij uw keuze nodig hebben dan houden wij ons beleefd aanbevolen. Wij kunnen u inzicht geven in de talloze combinaties en het effect van de diverse motieven en kleursetting op de door u te decoreren ruimte.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
behang tools santana behangwerk

BEHANGWERK

Met behang wordt uw woning gezellig en aangenaam. Geheel naar uw eigen wens maken wij uw wanden en plafonds mooi. Het aanbod van behangmateriaal is vrijwel onbeperkt en voor een ieder is er een thema, structuur, motief en kleursetting naar smaak te vinden.

Behangmateriaal is er in vele soorten waaronder papier, acryl, vinyl, textiel, vlies en glasvezelbehang. De structuur van het behangmateriaal kan naar uw keuze grof, fijn, korrelig, of effen zijn. Ook wat de behangthema’s betreft heeft u vele mogelijkheden. Wilt u een klassiek, abstract, modern, kinderthema of toch een fotobehang?

Glasweefsel heeft als voordeel dat het scheuroverbruggend is en dat het lichte oneffenheden van de ondergrond wegwerkt. Dit type moet nog wel afgewerkt worden met een muurverf (of krijtverf).

Fotobehang wordt steeds vaker toegepast, het mooie van dit behang is dat u zelf een foto kan aanleveren die gedrukt wordt op behang. Vaak wordt de foto digitaal aan ons aangeleverd en zorgen wij voor de complete afhandeling (van de bestelling tot en met het aanbrengen).

Behang op papierbasis komt niet vaak meer voor, dit behang heeft door z’n structuur een klassieke uitstraling.

Behang op vliesbasis is de trend op behanggebied op dit moment, alle nieuwe kleuren en opmaken zijn hierin te verkrijgen. Dit is eigenlijk hetzelfde behangtype als glasweefsel alleen is deze al afgewerkt.

Ons behangwerk

Wacht niet langer…

VRAAG EEN OFFERTE AAN