Aan elk soort schilderwerk hangt een ander prijskaartje!

Er zijn verschillende schildertechnieken. Wij schilderen met de hand, maar u kunt ook uw woning laten spuiten. Ook zijn er veel decoratieve verfproducten, zoals krijtverf, kalkwas of whitewash. Deze producten zorgen voor een gepatineerd en doorleefd effect.

Neem voor deze producten contact met ons op. Vanaf het advies tot aan de uitvoering gaat alles in overleg met u als klant. Wij zijn verzorgd en ons werk wordt altijd keurig opgeruimd achtergelaten.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
schilderwerk santana schilderen binnen buiten onderhoudsbedrijf

SCHILDERWERK

Schilderwerk verfraait niet alleen uw woning, maar het beschermt ook uw woning. U kunt bij ons terecht voor, zowel binnenwerk als buitenwerk.

Uw woning of bedrijfspand is een waardevolle investering. Schilderwerk zorgt voor een mooie uitstraling. Voor het behoud van uw vastgoed, is het belangrijk dat het goed in de verf staat. U kunt bij ons terecht voor, zowel binnenwerk als buitenwerk.

Ook hebben wij veel ervaring met het verkoop klaar maken van woningen en panden. Wij werken altijd met 1e klas materialen en merken van onder meer: Sigma, Sikkens en Veveo coatings. Schilderwerk verfraait niet alleen uw woning, maar het beschermt ook uw woning.

Voor het behandelen van verschillende materialen werken wij met hoogwaardige en vooral milieuvriendelijke producten. Binnen- en buitenschilderwerk moet regelmatig bijgehouden worden om uw huis in goede staat te houden. Schilderwerk is maatwerk en verschilt per woning/pand. Voor een mooi resultaat heb je een egale ondergrond nodig. Afhankelijk van de staat van uw woning/pand zullen wellicht eerst scheuren en gaten gerepareerd moeten worden.

Hout aan buitengevels heeft het ook zwaar te verduren. Regen, wind en de zon hebben hier veel invloed op. Soms lijkt een buitengevel voor het oog nog goed in de verf te staan, maar heeft u geen idee van hoe het daaronder zit. U kunt dus wel stellen dat het voorbehandelen van verschillende materialen voor het daadwerkelijke schilderwerk, net zo belangrijk is als het schilderwerk.

In vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers kan schimmel ontstaan. Het goed voorbehandelen en schilderen van een muur zorgt ervoor dat er geen vocht in de materialen trekt.

Ons schilderwerk

Wacht niet langer…

VRAAG EEN OFFERTE AAN