Aan elk soort stucwerk hangt een ander prijskaartje!

Dit komt omdat je met verschillende materialen werkt en omdat er verschillende aanbrengtechnieken zijn. Sommige technieken zijn erg tijdrovend en vaak moet een stukadoor nog voorbereidende werkzaamheden uitvoeren.

Wilt u weten wat voor u het meest geschikte stucwerk is en wat het beste binnen uw budget past, neem dan contact met ons op. Dan komen wij u vrijblijvend adviseren.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
stucwerk woning prijs berkel en rodenrijs

STUCWERK

Bent u op zoek naar goed stucwerk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen omtrent stukadoren. Er zijn veel soorten stucwerk:

Dit wordt machinaal aangebracht. Spackspuitwerk wordt in de door u gewenste kleur aangebracht, deze hoeft u dus niet meer te schilderen.

Saus- of behangklaar stucwerk zijn vormen van wandafwerking. Op sausklaar stucwerk kun je direct een verflaag aanbrengen.

Behangklaar stucwerk houdt in dat de wanden na het stucen geschikt zijn om behangen te worden.
Behangklaar stucwerk is niet zo fijn afgewerkt als sausklaar stucwerk.

Zoals bijv. Spachtelputz. Dit is een decoratieve afwerking voor uw muur of plafond.

Hiermee kun je ruwe gemetselde wanden en plafonds met behulp van een dikke laag cement/-gipsmortel weer vlak en strak maken. Met raapwerk kun je ook scheve muren en plafonds weer egaal maken. Een raapwerk laag is tussen de 7 millimeter en 5 centimeter dik. Bij dunnere wanden spreken we weer van sierpleister.
Dit is traditioneel vakwerk. Het kan in elk interieur toegepast worden. Het droogt egaal wit op in de karakteristieke korrelstructuur, waardoor het dus niet meer geschilderd hoeft te worden. Schuurwerk heeft een gipsachtige afwerking, die de vochthuishouding in het huis regelt en is dus zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Het wordt vooral toegepast op plafonds. Schuurwerk is namelijk niet stootvast en heeft een beperkte herstelmogelijkheid.
Onze gepassioneerde stukadoors hebben al jaren ervaring in het op decoratieve wijze stucen van verschillende soorten wanden. Zoals bijvoorbeeld Beton Ciré en Tadelakt.

Ons stucwerk

Wacht niet langer…

VRAAG EEN OFFERTE AAN